Com creieu que s’haurien d’arreglar els carrers de Can Massuet?

El nucli urbà de Can Massuet malgrat ser un núcli urbà, és formalment una urbanització amb 40 quilòmetres de carrers. El mal manteniment de la urbanització durant molts anys sumat al creixement de pins que fan malbé el paviment, han provocat que actualment la majoria dels carrers es trobin en molt mal estat.
Re-asfaltar tots els carrers de Can Massuet té un cost aproximat de vuit milions d’euros, uns diners que l’ajuntament de Dosrius no tindrà mai. Per tant,  cal plantejar formes alternatives de poder fer aquesta obra.
En primer lloc caldria fraccionar l’obra en les parts suficients per que es puges contemplar al pressupost municipal ja que la llei de sostenibilitat de les administracions públiques no permet augmentar el pressupost municipal el que es vulgui.
A banda, caldria buscar els recursos econòmics per assumir aquest cost.
Què creieu que caldria fer?

· Únicament arranjar el que es pugui amb subvencions supramunicipals. Trigui el temps que trigui

· Pagar les obres amb recursos propis de l’ajuntament  encara que això signifiqui que no es puguin fer més inversions d’altres tipus durant molts anys.

· Els veïns de Can Massuet haurien de pagar quotes especials per cobrir la despesa

Per respondre l’enquesta feu click aquí

 

Deixa un comentari!