Des de La PAC volem manifestar el nostre ferm rebuig als atacs a la democràcia i la convivència que està perpetrant el govern Espanyol i les administracions judicials cap als ciutadans de Catalunya i el seu govern escollit democràticament.

No considerem que sigui justificable les actuacions que s’estan realitzant els darrers dies ja que de cap manera es pot defensar la democràcia i l’estat de dret interferint de forma flagrant a les institucions catalanes i utilitzant la força policial i jurídica en qüestions merament polítiques.

A La PAC creiem que un referèndum mai pot ser considerat fora de la llei, ja que en un estat democràtic ha de prevaldre sempre la consulta als seus ciutadans. Per tant defensem fermament el dret a decidir i la voluntat del poble de Catalunya de poder ser consultats.

Així doncs, animem a tothom a votar el proper diumenge 1 d’octubre. Animen a expressar el seu acord o desacord amb l’autodeterminació de Catalunya o fins i tot a votar en blanc, però finalment a participar d’un acte bàsic de la democràcia que és VOTAR.

Deixa un comentari!